Lepa Brena ipak pala i povredila se

Izvor: Studio B, 25.Jul.2014, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lepa Brena ipak pala i povredila se

Hrvatski mediji objavili da je Lepa Brena doživela tešku saobraćajnu nesreću u kojoj je teško povređena, ali je prema novim informacijama ruku slomila pri padu.

Hrvatski mediji javili su, pozivajući se na njenog portparola, da je toku operacija u specijalnoj bolnici u Lovrenu, da je teško povređena i da su joj polomljene ruke. Šef hirurgije bi trebalo uskoro da se obrati javnosti.

Iako je prema prvim izveštajima pevačica zadobila teške povrede u udesu na >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << putu ka Makarskoj, portal Telegraf.rs je objavio kratku izjavu njenog supruga Bobe Živojinovića da je pevačica pala posle doručka i polomila ruku, pa da je zbog toga u bolnici, a ne zbog saobraćajne nesreće kako je javljeno.

Lepa Brena i Boba Živojinović odmarali su u Novom Vinodolskom u Hrvatskoj, što čine svakog leta.

Brena je trebala  večeras i sutra održati dva koncerta u makarskoj diskoteci Petar Pan, no sada su sve njene aktivnosti otkazane do daljnjega.

 

Nastavak na Studio B...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.