Izvor: Danas, 24.Apr.2009, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lekari iz Decedre odbacili navode optužnice

Anesteziolog Olivera Jeremićnegirala je juče pred Trećim opštinskim sudom odgovornost za nesavesno lečenje Jelice Radović(19), koja je preminula posle hirurške intervencije u privatnoj klinici Decedra. Optužena je iznoseći odbranu rekla da veče pred prebacivanje pokojne pacijentkinje u Urgentni centar njene kolege iz Decedre nisu reagovale kako je trebalo.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Doktorka optužila anesteziologa za smrt devojke

Izvor: Blic, 25.Apr.2009, 01:37

BEOGRAD - Anesteziolog Olivera Jeremić, trećeoptužena za smrt Jelice Radović (19) koja je preminula nakon operacije čukljeva na klinici „Decedra”, juče je iznoseći svoju odbranu tvrdila da optuženi anesteziolog Miodrag Stojanović nije obazirao na loše zdravstveno stanje devojke,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.