Legiji pozlilo, završio u Urgentnom centru

Izvor: Večernje novosti, 27.Dec.2013, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Legiji pozlilo, završio u Urgentnom centru

Miloradu Ulemeku Legiji (45) pozlilo je sinoć i prebačen je u Urgentni centar u Beogradu, da bi odmah posle pregleda bio vraćen u posebno odeljenje zatvora u Zabeli. Ulemek se žalio na jake bolove u stomaku. Po preporuci lekara uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu i asistenciju Žandarmerije prebačen je do Urgentnog centra i zatim vraćen u zatvor, javlja Blic. On je nakon pregleda vraćen u zatvor, što ukazuje da zdravstveni problemi nisu ozbiljne prirode, jer bi u suprotnom bio zadržan na lečenju.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Legiji pozlilo: Iz zatvora nakratko prebačen u Urgentni centar

Izvor: Press, 27.Dec.2013

Nakon pregleda u Urgentnom centru Ulemek je odmah vraćen u zatvor u kom služi jedinstvenu kaznu od 40 godina zatvora zbog više teških krivicnih dela.. U Upravi su kazali da je Ulemek zbog jakih bolova na koje se požalio po preporuci zatvorskog lekara i uz saglasnost predsednika Višeg suda u Beogradu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.