Lažni policajac pokušao da siluje devojku

Izvor: Vesti-online.com, 05.Dec.2011, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažni policajac pokušao da siluje devojku

Požarevačka policija saopštila je da je uhapsila R.B. iz Neresnice, osumnjičenog za lažno predstavljanje i nedozvoljene polne radnje.

R.B. je osumnjičen da je drugog decembra oko 11.30 časova u centru Golupca, predstavljajući se kao "inspektor Raša" prevarom naveo R.Đ. da uđe u njegov automobil marke "audi 80".

Lažni inspektor je devojci pokazao lažnu legitimaciju i od nje tražio podatke o njenom ocu i momku i njihove brojeve telefona, a potom joj je rekao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da on i njegove kolege hapse njenog momka.

"Inspektor Raša" je potom devojku odveo u kamp kućicu na obali Dunava kako bi od nje, navodno, uzeo izjavu i preteći nožem naredio joj da se svuče, a zatim je dodirivao po telu.

Devojka je uspela da pobegne i dođe do magistralnog puta. Vozač kombija koji je naišao prevezao ju je do Golupca gde je slučaj prijavila policiji. Istog dana policija je pronašla lažnog inspektora i uhapsila ga, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.