Izvor: Blic, 06.Maj.2009, 23:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi u kosovskoj vladi

Dojava o bombi u zgradi Vlade Kosova bila je lažna, saopštila je danas policija Kosova.



Kako se navodi u saopštenju, pretraga vladinog kompleksa okončana je oko 16.45. Zgrada Vlade Kosova evakuisana je danas pre podne zbog dojave da su u nju podmetnute tri bombe, saopštila je ranije policija.

U saopštenju se dodaje da je pretnja upućena elektronskom poštom, a da poruka nije upućena sa Kosova, već iz jedne zapadnoevropske države.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je pokrenula istragu.

"U poruci je zatražen i milion evra kako bombe ne bi bile aktivirane i kako bi se otkrila njihova lokacija", rekao je ranije novinarima portparol policije Arber Beka.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bomba u vladi Kosova?

Izvor: RTS, 06.Maj.2009

Zgrada Vlade Kosova nekoliko sati bila evakuisana zbog lažne pretnje bombaškim napadom. "Bombaši" tražili milion evra da ne aktiviraju eksploziv...Zgrada vlade Kosova u centru Prištine danas je evakuisana zbog pretnje da je u njoj postavljene bomba, a zaposleni su se, posle kontrole objekta, kojom...

Nastavak na RTS...

Evakuisana zgrada Vlade Kosova

Izvor: B92, 06.Maj.2009

Priština -- Zgrada Vlade Kosova evakuisana je danas pre podne zbog lažne dojave da su u njoj podmetnute tri bombe, saopštila je policija... "Policija je elektronskom poštom obaveštena da su u zgradi vlade postavljene tri bombe. U poruci je zatražen i milion evra kako bombe ne bi bile aktivirane...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.