Izvor: B92, 26.Dec.2005, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lažna dojava o bombi

Beograd -- Nakon dojave o postavljenoj bombi, policija je pregledala prostorije Skupštine Beograda ali nije pronašla eksplozivne naprave.

Služba obezbeđenja beogradskog parlamenta navodi da je pretraga završena i u prostorijama Skupštine Beograda na Trgu Nikole Pašića 6, i u Starom dvoru. Kako je Beti rečeno u beogradskom parlamentu, osoba koja se javila telefonom rekla je da je bomba postavljena i u Starom dvoru, gde su prostorije beogradske administracije.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Odmah potom u Skupštinu Beograda najpre su stigle redovne jedinice policije, a potom i specijalna jedinica sa psima.

Skupština Beograda je u međuvremenu nastavila raspravu o budžetu za 2006. godinu, nakon što su zgradu napustile specijalne policijske jedinice. Skupština je usvojila budžet od 44,8 milijarde dinara. Budžet za narednu godinu, koji je za 2,8 odsto veći od ovogodišnjeg, izglasan je velikom većinom glasova. Sedamdeset odsto sredstava za budžet grada Beograda obezbedila je republika, a 30 odsto su izvorni prihodi grada.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.