Izvor: Danas, 13.Apr.2024, 13:03

Lazetić: Pred nama je pravi derbi u Novom Sadu

Trener fudbalera TSC-a Žarko Lazetić rekao je danas da veruje da će predstojeći duel protiv Vojvodine biti pravi derbi i dodao da će njegova ekipa morati da bude na maksimalnom nivou ako želi dobar rezultat u Novom Sadu."Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri. Iz utakmice u utakmicu su sve uspešniji. imaju kvalitetne individualce. Kompaktni su, dobri defanzivno i nema sumnje da je pred nama pravi derbi", rekao je Lazetić, prenosi klub.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

LAZETIĆ PRED DUEL SA VOJVODINOM: ‘Nema sumnje da je pred nama pravi derbi!’

Izvor: HotSport.rs, 13.Apr.2024

‘Napredak protivnika se vidi i po boljim rezultatima i po boljoj igri.’ Fudbaleri Vojvodine i TSC-a igraju derbi Severa Srbije u okviru poslednjeg regularnog kola domaćeg šampionata sutra od 16:30 na stadionu ‘Karađorđe’. Trener Topolčana, Žarko Lazetić je rekao da Stara dama ima...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.