Lazarevac, uhapšena sudija zbog sumnje da je primila mito

Izvor: RTS, 09.Nov.2018, 14:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lazarevac, uhapšena sudija zbog sumnje da je primila mito

Sudija Osnovnog suda u Lazarevcu S. S. uhapšena je zbog sumnje da je primila mito, saopštio je MUP. Uhapšen i M.S. zbog sumnje da je pomagao u izvršenju krivičnog dela.
S. S. (59) i M. S. (66) uhapšeni su jer su, kako se sumnja, od okrivljenog primili 2.000 evra uz obećanje da će sudija, koja je u predmetnom postupku protiv optuženog bila predsednik veća, doneti odluku kojom će postupak vratiti >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << na ponovno suđenje, kako bi se okrivljenom izrekla blaža kazna.

Hapšenje je obavila Služba za borbu protiv organizovanog kriminala, u saradnji sa pripadnicima BIA, a po nalogu Tužilaštva za organizovani kriminal.  
Protiv osumnjičenih podneta je krivična prijava i biće privedeni Tužilaštvu.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.