Lančani sudar u Beogradu, teško povređena voditeljka Dea Đurđević

Izvor: RTS, 07.Feb.2019, 08:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Lančani sudar u Beogradu, teško povređena voditeljka Dea Đurđević

Tri osobe su povređene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kod KBC-a "Dragiša Mišović" u Beogradu. Teško povređena voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević. U nesreći je učestvovalo nekoliko putničkih vozila, kao i vozila gradskog prevoza. Razlog udesa je najverovatnije proklizavanje na ledu.
Saobraćajna nesreća dogodila se u šest časova na uglu ulica Ljutice Bogdana i Heroja Milana Tepića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u Beogradu. 

Intervenisale su i tri ekipe Hitne pomoći, koje su zbrinule povređene. Tri povređene osobe prevezene su na VMA.
Reporter RTS-a javio je da je teško povređena voditeljka Televizije Pink Dea Đurđević. Do nesreće je došlo kada je voditeljka imala manji sudar sa drugim automobilom. Ona je izašla iz automobila da se dogovori sa vozačem iz drugog automobila, kada je na nju naleteo autobus.
Tim lekara VMA i Kličničkog centra Srbije izveo je operativni zahvat nad Deom Đurđević, koji je trajao oko pet sati. Kako je saopšteno iz VMA pacijentkinja je u stabilnom stanju, svesna i van životne opasnosti.

Najpre su se sudarila dva automobila. Potom je u njih udario autobus, pa još nekoliko vozila.
Prema rečima očevidaca i učesnika u nesreći, razlog udesa je proklizavanje. Voda zbog havarije na vodovodnoj cevi u Ulici Ljutice Bogdana slivala se niz ulicu, zbog čega se stvorila poledica.
Autobusi na linijama 59, 42 i 78 saobraćali su alternativnom trasom. Saobraćaj je oko 8.30 normalizovan u blizini KBC-a "Dragiša Mišović".
Inače, jedna osoba koja je povređena kod Orlovače takođe je prevezena na VMA.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.