LOZNICA: Policajac uhapšen zbog krađa i zloupotreba!

Izvor: Kurir, 01.Avg.2013, 13:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LOZNICA: Policajac uhapšen zbog krađa i zloupotreba!

Policija sumnja da je S.M., u periodu od 20. decembra prošle godine do marta ove godine izvršio više krađa, razbojništva, krađe vozila, zloupotreba

ŠABAC - Pripadnici šabačke kriminalističke policije uhapisli su i uz krivičnu prijavu, priveli istražnom sudiji Osnovnog suda u Loznici, S.M. (37) iz Loznice, policajca, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela teške krađe, razbojništva, neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, trgovina uticajem i zloupotreba >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << službenog položaja.

Kako je danas saopštila Policijska uprava u Šapcu, postoji osnovana sumnja da je S.M., u periodu od 20. decembra prošle godine do marta ove godine, izvršio navedena krivična dela koja mu se stavljaju na teret.

Posle saslušanja istražni sudija je osumnjičenom odredio jednomesečni pritvor.

Takođe, S.M. je po pokretanju disciplinske odgovornosti udaljen sa radnog mesta do okončanja postupka, navedeno je u saopštenju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Policajac uhapšen zbog pljački i zloupotreba

Izvor: Blic, 01.Avg.2013

Pripadnici šabačke kriminalističke uhapsili su policijskog službenika S.M. iz Loznice zbog sumnje da je počinio više teških krađa razbojništava, trgovinu uticajem i zloupotrebu službenog položaja...Postoji sumnja da je S.M. (1976) od 20. decembra 2012. do marta ove godine, počinio krivična...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.