Izvor: CrnaHronika.rs, 09.Feb.2013, 13:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LJUBOMORA: Ubio sam babu zato što me varala!

Nije mi se sviđalo što je Bosa u svoju kuću primala i druge muškarce osim mene. Zašto me je varala? Da me nije varala, ne bih joj sekirom razbio glavu.Ovo je, kako saznajemo, na saslušanju u Pirotu izjavio Dragoljub D. (67) iz sela Vranište, koji je osumnjičen za ubistvo Bosanke Cvetković (73) iz istog sela.Zločin se dogodio na Svetog Jovana, ali je Bosankino telo, čije su delove već bile rastrgle životinje, nađeno tek desetak dana kasnije.
- On je detaljno opisao pojedinosti svog odnosa s Bosankom Cvetković, a iz svega što je rekao proizlazi da je očigledan motiv zločina Dragoljubova ljubomora. Starica, međutim, očigledno nije ozbiljno shvatila te pretnje – rekao je izvor Kurira blizak istrazi.
(A. D.)
Izvor: kurir

Nastavak na CrnaHronika.rs...






Povezane vesti

LJUBOMORA: Ubio sam babu zato što me varala!

Izvor: medio.rs, 09.Feb.2013

Dragoljub D. (67) do detalja opisao svoj odnos s Bosankom Cvetković (73), čije je telo nađeno u selu Vranište kod Pirota

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta CrnaHronika.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta CrnaHronika.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.