Izvor: Blic, 10.Dec.2021, 21:14

LJUBAVNA VEZA ZBOG KOJE SE ZAUVEK ZAMERIO MARKU MESARU Da li je Vukićević brutalno mučen jer je davno voleo ženu drugog čoveka SVIREPOG KLANA?

Tanja Miljković, supruga Marka Miljkovića, drugog čoveka najopasnijeg klana u Srbiji i "desna ruka" Veljka Belivuka zvanog Velja Nevolja, puštena je sinoć na slobodu nakon saslušanja u Tužilaštvu za organizovani kriminal povodom sumnji da je učestvovala u pranju prljavog novca ovog klana. Fotografija Miljkovićeve supruge koja je u bundi i sa lisicama na rukama juče policijskim kolima odvedena iz "Šilerove 2" na saslušanje preplavila je sve medije, ali to nije prvi put da se njeno ime pominje u javnosti.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.