Izvor: Blic, 12.Avg.2016, 22:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LETELE ČAŠE I PEPELJARE Policija u Hereceg Novom uhapsila dva muškarca zbog tuče

Policija u Herceg Novom uhapsila je dva muškarca zbog sumnje da su sugrađaninu naneli tešku povredu vilice, saopštila je crnogorska policija.

Uhapšeni su LJ.D. (46) i D.D. (44) koji su u ugostiteljskom objektu "Admiral" nakon kraće svađe fizički nasrnuli na Ž.P. (41) u čemu su pokušala da ih spreče prisutna lica.

Iz policije navode da postoji sumnja da su LJ.D. i D.D. tokom razdvajanja pogodili u glavu Ž.P. čašom i pepeljarom, a potom se udaljili sa lica >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mesta.

Povređeni Ž.P, koga je policija zatekla na licu mesta, upućen je u bolnicu u Meljinama radi ukazivanja medicinske pomoći. On je zatim upućen u Klinički Centar Crne Gore u Podgorici.

NJemu su konstatovane teške telesne povrede - fraktura dva zuba i fraktura donje vilice, navode iz policije.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Herceg Novi: Uhapšeni jer su pretukli sugrađanina

Izvor: Nezavisne Novine, 13.Avg.2016, 08:03

HERCEG NOVI- Policija u Herceg Novom uhapsila je dva muškarca zbog sumnje da su sugrađaninu nanijeli tešku povredu vilice, saopštila je crnogorska policija...Uhapšeni su LJ.D. /46/ i D.D. /44/ koji su u ugostiteljskom objektu "Admiral" nakon kraće svađe fizički nasrnuli na Ž.P. /41/ u čemu...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.