LEŠ STARCA SE RASPAO NA TERASI

Izvor: Kurir, 24.Jul.2010, 08:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LEŠ STARCA SE RASPAO NA TERASI

BEOGRAD - Telo Vjekoslava N. (73) u poodmakloj fazi raspadanja pronađeno je juče oko 13 sati na terasi zgrade na Obilićevom vencu.

Uzrok smrti znaće se nakon obdukcije, a prema prvim informacijama, na telu nema tragova nasilja.

Leš na terasi prva je primetila stanarka zgrade preko puta, koja je pozvala policiju i rekla im da je videla da neki muškarac leži nepokretan na terasi već nekoliko sati i da sumnja da je mrtav.

Policajci su obili vrata i na licu mesta >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zatekli telo Vjekoslava N. u poodmakloj fazi raspadanja. U stanu nije bilo tragova premetačine.

Vera V. (80), komšinica umrlog starca, rekla je da se već nekoliko dana u zgradi osećao nesnosan smrad, ali da su svi mislili da je uginula neka ptica.

- Videla sam komšiju pre nekoliko dana i izgledao je dobro. Vjekoslav je živeo sam i skoro da se nije družio ni sa kim. U prethodnih dvadeset godina dovodio je tri žene, ali ni sa jednom se nije venčao - rekla je Vera V., dodajući i da je pokojni komšija nekada radio u Politici, ali se mlad penzionisao.

(Z. N.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.