LANČANI U ŠIMANOVCIMA: Za nesreću kriva dva Makedonca i jedan Rumun!

Izvor: Kurir, 24.Dec.2013, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LANČANI U ŠIMANOVCIMA: Za nesreću kriva dva Makedonca i jedan Rumun!

Makedonci od 39 i 40 godina i Rumun (45) osumnjičeni za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja

SREMSKA MITROVICA - Istraga traje!

Trojici stranih državljana sremskomitrovačka policija odredila zadržavanje do 48 sati zbog sumnje da su krivi za lančani sudar koji se u nedelju ujutro dogodio kod Šimanovaca, u kojem su poginule dve osobe!

- Svi zadržani su strani državljani. Dvojica pritvorenih su makedonski državljani. Jedan ima 29, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a drugi 40 godina, dok je treća zadržana osoba državljanin Rumunije od 45 godina - rekao je izvor Kurira.

Devojci amputirana noga

Kako saznajemo, jedan od zadržanih stranih državljanina jeste vozač koji je udario u automobil u kojem je bila devojka iz Italije, kojoj lekari ni uz sve napore nisu uspeli da spasu nogu. Ona je dovezena s teškim povredama i amputirana joj je desna potkolenica, ali devojka nije životno ugrožena.

BMW udario u šleper

U Osnovnom javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici nisu želeli da objasne kako su od 38 automobila, koliko je učestvovalo u lančanom sudaru, mogli da utvrde da su upravo vozila kojima su upravljala dvojica Makedonaca i Rumun prouzrokovali lančani sudar.

Da podsetimo, u udesu su poginuli Gordana Petrović (57) iz Beograda i njen sestrić iz Nemačke Aleksandar Miljković (35), koji su se BMW-om zakucali u šleper.

(S. S.)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.