Izvor: RTS, 22.Okt.2021, 17:39

Kurtišiju potvrđeno 35 godina zatvora za ubistvo 15-mesečnog sina

Apelacioni sud u Beogradu pravosnažno je osudio na 35 godina zatvora Kurtija Kurtišija, jer je u junu 2015. godine nasmrt pretukao svog 15-mesečnog sina.
Odlukom Apelacionog suda potvrđena je prvostepena presuda Višeg suda u Beogradu, kojom je u februaru Kurti Kurtiši (30) osuđen za krivično delo teško ubistvo deteta, objavio je Apelacioni sud.
Kurtiši je osuđen jer je 17. juna 2015. godine, dok je njegova supruga bila odsutna, više >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << puta udarao rukama, nogama i čvrstim predmetom uplakano dete u predelu glave i tela i bacao ga na pod.
Nakon što ga je pretukao vratio je sina u krevet, pokrio ga i ostavio da leži, gde ga je bledog sa modrim usnama i u opštem lošem stanju zatekla majka, koja ga je zajedno sa okrivljenim odvela u bolnicu, gde je dete preminulo od zadobijenih povreda.
Po nalaženju Apelacionog suda, prvostepeni sud je pravilno kao olakšavajuće okolnosti za Kurtišija ocenio činjenicu da nije osuđivan, dok je od otežavajućih okolnosti imao u vidu okolnosti pod kojima je krivično delo izvršeno, odnosno da je u pitanju njegovo dete koje nije imalo mogućnost da se odbrani.
Sud je imao u vidu i njegovu naročitu upornost, bezobzirnost i surovost.
Kurtiši se kajao i pradvao da je istovremeno uzeo lekove za depresiju i puno popio, te da mu je "pao mrak" na oči kada je nasrnuo na dete.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

POTVRĐENA PRESUDA MONSTRUMU Kurtiši prebio jednogodišnjeg sina nasmrt iznerviran što DETE PLAČE!

Izvor: Blic, 22.Okt.2021

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudom kojom je Kurtiš Kurtiši osuđen na 35 godina zatvora zbog toga što je 17. juna 2015. u porodičnoj kući u Beogradu ubio svoje dete koje je u to vreme bilo staro samo godinu dana! Kako je sud utvrdio on je u stanju alkoholisanosti, ali sposoban da shvati...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.