Kurtišiju 35 godina zatvora za ubistvo sina starog 15 meseci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Feb.2021, 11:42

Kurtišiju 35 godina zatvora za ubistvo sina starog 15 meseci

Viši sud u Beogradu osudio je danas na 35 godina zatvora Kurtu Kurtišija (30), zbog optužbi da je u junu 2015. godine na smrt pretukao svog 15-mesečnog sina D.M.

Kurtiši je osuđen za krivično delo teško ubistvo deteta, potvrđeno je Tanjugu.

Ovo je prvostepena presuda na koju i tužilaštvo i odbrana imaju pravo žalbe Apelacionom sudu.

Ubistvo deteta dogodilo se u stanu na Vojnom putu u Zemunu, pošto je majka izašla do prodavnice a u stanu je ostavila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sina sa Kurtišijem.

Po povratku je zatekla na podu stana pretučeno dete, koje je preminulo pet dana kasnije u Urgentnom centru.

Kurtiši se kajao i pravdao da je istovremeno uzeo lekove za depresiju i puno popio, te da mu je "pao mrak" na oči kada je napao dete.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

DOBIO 35 GODINA ZATVORA ZA UBISTVO SINA: Pravda zadovoljena, čovek kojem je "pao mrak" na oči iza rešetaka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2021

Kurtišiju 35 godina zatvora za ubistvo sina starog 15 meseci..Viši sud u Beogradu osudio je danas na 35 godina zatvora Kurtešija Kurtića (30), zbog optužbi da je u junu 2015. godine na smrt pretukao svog 15-mesečenog sina D.M...Kurtiši je osuđen za krivično delo teško ubistvo deteta...Ovo je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.