Krvoproliće na Zvezdari! Pronađeni upucani otac i sin!

Izvor: BKTV News, 08.Dec.2017, 23:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvoproliće na Zvezdari! Pronađeni upucani otac i sin!

Mrtvi otac i sin pronađeni su večeras u stanu u Križanićevoj ulici 36 u Beogradu.

Kako BKTVNews nezvanično saznaje, najverovatnije se radi o ubistvu i samoubistvu - sin je ubio oca, a zatim je preusdio sebi.

Kako mediji nezvanično saznaju, tela je otkrio komšija koji je ušao u stan iz kog je dopirao smrad.

FOTO: BKTVNews/Ilustracija

Policija ispituje detalje ove teške porodične tragedije.

"Otac je bio bolestan i živeo je sam u stanu, a sin je godinama redovno dolazio i brinuo se o njemu. Obojica su živeli u teškoj materijalnoj situaciji i imali su i porodičnih problema", priča jedan od komšija.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Otac i sin pronađeni mrtvi na Zvezdari

Izvor: Mondo, 08.Dec.2017

U stanu u Križanićevoj ulici, prema nezvaničnim podacima, pronađeni su mrtvi otac i sin, javljaju pojedini beogradski mediji...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..Prema još uvek nepotvrđenim informacijama reč je o ubistvu i samoubistvu, piše Kurir...Kako navodi ovaj list, najverovatnije je...

Nastavak na Mondo...

HOROR NA ZVEZDARI: Pronađeni upucani otac i sin

Izvor: Večernje novosti, 09.Dec.2017, 00:53

U stanu u Križanićevoj ulici 36 u Beogradu zatečeni su mrtvi otac i sin U stanu u Križanićevoj ulici 36 u Beogradu zatečeni su mrtvi otac i sin. Prema nezvaničnim informacijama, najverovatnije je sin ubio oca, hicem u glavu, a potom presudio sebi. tela je otkrio komšija koji...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.