Krvoproliće: Gosti se posvađali na slavi, jedan uboden nožem

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvoproliće: Gosti se posvađali na slavi, jedan uboden nožem

Žučna rasprava pijanih gostiju eskalirala van kuće domaćina.

Prema pisanju medija gosti koji su bili pod dejstvom alkohola posvađali su se na slavi Sveti Nikola, a zatim potukli van kuće domaćina. U tuči je nožem u stomak uboden muškarac star 30 godina iz leskovačkog sela Vinarce, dok je stariji bračni par iz Lebana prošao sa lakšim povredama.

“Muškarca sa ubodnom ranom smo primili u bolnicu oko 19.40 časova 19. decembra. Operisan je na hirurgiji jer >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << mu je želudac bio probijen sa prednje i zadnje strane. Trenutno je van životne opasnosti”, kaže Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice.

Tuča i povređivanje dogodilo se zapravo na periferiji Leskovca, kod restorana “Groš”.

Incident je potvrdio i portparol PU Leskovac Boban Zdravković, ali ništa više od toga nije želeo da kaže u cilju istrage.

Nezvanično saznajemo da su akteri tuče i ranjavanja bili na slavi u Donjem Stopanju.

Bračni par je posle svađe prvi izašao iz kuće domaćina, ali je mlađi gost krenuo za njima i kod “Groša” udario svojim u njihov automobil. Potom je izvukao muškarca, starog 68 godina, i počeo da ga tuče. Umešala se žena, pokušavajući da zaštiti supruga.

Na kraju je deblji kraj izvukao napadač jer je Lebančanin izvukao nož u ubo ga svom silinim u stomak.

Prema nepotvrđenim informacijama, razlog za svađu na slavi bila je – politika.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.