Krvavo veče: Tuča u kafani, gosti brutalno izbodeni šrafcigerom!

Izvor: BKTV News, 16.Nov.2017, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krvavo veče: Tuča u kafani, gosti brutalno izbodeni šrafcigerom!

Dve osobe teško su povređene u kafanskoj tuči u Trgovištu.

Dve osobe su teže povređene šrafcigerom u tuči koja je izbila u jednom ugostiteljskom objektu u Trgovišu, i oni su prevezeni na lečenje u niški Klinički centar, izjavio je portparol Policijske uprave u Vranju Goran Jovčić.

On je agenciji Beta kazao da je tuča izbila sinoć oko 23.35 u kafani "Filip Drugi", kao i da je sukob nastavljen ispred tog ugostiteljskog objekta.

Požar u vrtiću >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << u Novom Sadu, nema povređene dece!

"U tuči su učestvovale četiri osobe, a dve osobe koje su tokom tuče povređene šrafcigerom zbrinute su prvo u Domu zdravlja u Trgovištu, da bi odmah nakon toga bili prebačeni u Zdravstveni centar u Vranju a odatle u niški Klinički centar", kazao je Jovčić.

Horor u vršačkom zatvoru: Obesio se dvostruki ubica

On je dodao da je policija o tom događaju obavestila Osnovno javno tužilaštvo u Vranju, kao i da se radi na rasvetljavanju svih okolnosti pod kojima je došlo do tuče u kojoj su povređena dvojica mladića.

Nastavak na BKTV News...






Povezane vesti

Dva muškarca teško povređena u kafanskoj tuči

Izvor: JužneVesti.com, 17.Nov.2017, 11:34

U kafanskoj tuči koja se dogodili u noći između srede i četvrtka u lokalnoj kafani u Trgovištu četiri osobe su povređene, od toga dve teško saznaju Južne vesti. U vranjskoj policiji potvrđen je incident o kome je obavešteno i Više javno tužilaštvo u Vranju .

Nastavak na JužneVesti.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.