Izvor: TV Avala, 24.Feb.2010, 22:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava zbog varanja kupaca stanova

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Budimira I. (51) iz Lazarevca osumnjičenog da je 19 kupaca stanova oštetio za više od tri miliona evra, saopštio je danas MUP Srbije.

Nastavak na TV Avala...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava zbog varanja kupaca stanova

Izvor: S media, 24.Feb.2010

Policija je podnela krivičnu prijavu protiv Budimira I. (51) iz Lazarevca osumnjičenog da je 19 kupaca stanova oštetio za više od tri miliona evra, saopštio je danas MUP Srbije. ..Ivković, koji je u bekstvu, varao je kupce prodavajući iste stanove po više puta, kao i stanove čiju izgradnju...

Nastavak na S media...

Duplom prodajom do tri miliona evra

Izvor: Danas, 25.Feb.2010, 21:23

Uprava kriminalističke policije i Policijska uprava za grad Beograd podneli su krivičnu prijavu protiv Budimira Ivkovića (51), investitora iz Lazarevca, zbog sumnje da je izvršio više krivičnih dela prevare, saopštio je juče MUP. Za osumnjičenim, koji je u bekstvu, raspisana je potraga.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Avala. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Avala. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.