Izvor: RTS, 17.Jul.2020, 16:22

Krivična prijava zbog napada na ekipu RTS-a u Novom Sadu

Pripadnici Ministarstva unutrašnjnjih poslova u Novom Sadu, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv tridesetšestogodišnjaka iz Bačkog Dobrog Polja zbog postojanja osnova sumnje da je učinio krivično delo nasilničko ponašanje, vređajući i odgurnuvši novinara dopisništva RTS-a tokom protesta u Novom Sadu.
Sumnja se da je 8. jula tokom protesta na Trgu slobode vređao i odgurnuo novinara dopisništva RTS-a, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kao i snimatelja kome je pokušao da otme kameru iz ruke, saopštio je MUP.
Policija intenzivno traga za muškarcem koji je, neposredno posle toga, bacio i razbio kameru.
U tom incidentu snimatelj RTS-a zadobio je lake telesne povrede, kaže se u saopštenju.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Krivična prijava protiv policajca koji napao autističnog mladića tokom protesta u Novom Sadu

Izvor: Radio 021, 17.Jul.2020

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora unutrašnje kontrole, podneli su krivičnu prijavu protiv policijskog službenika S. D. (35) zbog sumnje na krivično delo nasilničko ponašanje...Kako navodi MUP, on se sumnjiči da je 8. jula ove godine u Ulici Modene u Novom Sadu oko 21.35 časova,...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.