Krivična prijava protiv maloletnika zbog brutalnog prebijanja transrodne osobu u centru Beograda

Izvor: Blic, 09.Maj.2017, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivična prijava protiv maloletnika zbog brutalnog prebijanja transrodne osobu u centru Beograda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv maloletnika osumnjičenog da je 30. aprila, na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke, napao i teško povredio transrodnu osobu.

Krivična prijava u redovnom postupku protiv maloletnika podneta je zbog postojanja osnova sumnje da je počinio krivično delo teške telesne povrede.

Policija intenzivno radi na identifikaciji i pronalasku ostalih osoba koje su učestvovale >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u izvršenju ovog krivičnog dela, saopštio je MUP.

Transrodnu osobu po imenu Leoni napala su petorica muškaraca i brutalno je pretučena oko čettiri sata ujutru dok se vraćala iz noćnog provoda, kada su joj, kako je "Blic" već pisao, prelomljena desna šaka i ima posekotine po glavi i telu.

Nevladina organizacija Egal danas je u saopštenju ukazala da su se u poslednjih 10 dana u centru Beograda dogodila dva napada na transrodne osobe i da ti slučajevi još nisu rasvetljeni.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUP: Krivična prijava zbog napada na transrodnu osobu u Beogradu

Izvor: NoviMagazin.rs, 09.Maj.2017

Policija je podnela krivičnu prijаvu protiv mаloletnikа osumnjičenog dа je 30. аprilа nа uglu ulicа Cаrа Lаzаrа i Uskočke nаpаo trаnsrodnu osobu, saopšteno je danas iz Ministarsva unutrašnjih poslova...Krivičnа prijаvа podnetа je po nаlogu nаdležnog tužilаštvа, a zbog...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Maloletnik jedan od napadača na transrodnu osobu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Maj.2017

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova po nalogu nadležnog tužilaštva, podneli su krivičnu prijavu protiv maloletnika osumnjičenog da je 30. aprila, na uglu ulica Cara Lazara i Uskočke, napao transrodnu osobu...Krivična prijava u redovnom postupku protiv maloletnika podneta je zbog postojanja...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.