Krijumčario nakit i escajg

Izvor: RTS, 27.Jul.2015, 17:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krijumčario nakit i escajg

Turski državljanin (65) pokušao je da preko graničnog prelaza Gradina iznese skoro 14 kilograma posrebrenog pribora za ručavanje, nešto manje od pet kilograma srebrnog i manju količinu zlatnog nakita.
Nakit i escajg su pronađeni tokom detaljne kontrole automobila "džip grand čiroki", švajcarskih registarskih oznaka, kojim je putovao državljanin Turske, prenosi Tanjug.
Osumnjičeni je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << putovao iz Švajcarske u Tursku. Nakit je spakovao u kesice, a escajg u kutije i potom ih sakrio u prtljag i torbu za kompjuter, iza prednjeg sedišta.
Od nakita je najzastupljenije prstenje (70 komada), dok je među priborom za ručavanje najviše bilo kašika (120).
Protiv putnika je pokrenut prekršajni postupak, a nakit i escajg su privremeno zadržani.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Carinici sprečili šverc srebrnine i nakita

Izvor: B92, 27.Jul.2015

Carinici na graničnom prelazu Gradina ka Bugarskoj sprečili su šverc 14 kilograma posrebrenog pribora za ručavanje, kao i oko 5 kg srebrnog i zlatnog nakita...Nakit i escajg carinici su pronašli tokom detaljne kontrole automobila švajcarskih registarskih oznaka, kojim je putovao državljanin Turske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.