Kraljevo: Kidali ženama zlato sa vrata

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2012, 18:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Kidali ženama zlato sa vrata

Branko B. (19) i jedan 15-godišnji maloletnik, obojica iz Kraljeva, uhapšeni su zbog sumnje da su ženama kidali zlatne lance i ogrlice koje su nosile oko vrata, prilikom čega je jedna od napadnutih zadobila lake telesne povrede, saopštila je Policijska uprava Kraljevo.

Kidali ženama sa vrata pa prodavali

Osumnjičeni su tokom druge polovine avgusta ove godine, na području Kraljeva pratili žene u popodnevnim i večernjim satima, i čekajući pogodan momenat pritrčavali >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << im s leđa kidajući im zlatan nakit koje su nosile oko vrata. Branko B. je sa maloletnikom u kraljevačkim gradskim zlatarama prodavao ukraden nakit, posle čega su novac delili.

 

Branku B. je određeno zadržavanje do 48 sati i uz krivičnu prijavu za razbojništvo i više teških krađa, priveden je istražnom sudiji Osnovnog suda u Kraljevu. Osumnjičeni maloletnik je shodno odredbama Zakona o maloletnim učiniocima krivičnih dela saslušan, i protiv istog će biti preduzete odgovarajuće zakonske mere o čemu je obavešten Viši javni tužilac u Kraljevu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.