Kraljevo: Arsenal u kući

Izvor: Večernje novosti, 22.Jul.2015, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Arsenal u kući

KRALjEVO – Kraljevačka policija pronašla je veću količinu oružja i municije prilikom pretresa porodične kuće. Pripadnici PU Kraljevo našli su dve puške, od kojih je jedna automatska sa dva noža, četiri ručne bombe, pet tromblonskih mina sa tri nastavka, gasni pištolj sa 15 metaka, 309 komada municije različitog kalibra, vežbovni projektil, tri noža, od kojih je jedan bajonet i gumenu palicu. U policiji navode da je utoku rad na rasvetljavanju svih okolnosti i činjenica nabavke >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << i držanja pronađenog oružja. Protiv tridesetpetogodišnjeg muškarca sa boravištem u Kraljevu biće podnesena krivična prijava, zbog osnova sumnje da je izvršio krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Arsenal oružja u porodičnoj kući

Izvor: RTS, 22.Jul.2015

Pripadnici MUP-a u Kraljevu, prilikom pretresa porodične kuće, pronašli su veću količinu oružja i municije: dve puške, od kojih je jedna automatska sa dva noža, četiri ručne bombe, pet tromblonskih mina sa tri nastavka, gasni pištolj sa 15 metaka. I u porodičnoj kući u Šidu pronađena...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.