Krali zlato i fotoaparate po Raškoj i Pazaru

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2011, 07:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali zlato i fotoaparate po Raškoj i Pazaru

NOVI PAZAR - Novopazarska policija uhapsila je i odredila 48-časovni pritvor Avdušu Beganaju (43), Besimu Krasnićaju (31) i Zoranu Pajoviću (33) iz Podgorice, crnogorskim državljanima, zbog sumnje da su izvršili seriju provala i krađa.

Osumnjičeni su u četvrtak oko 18 časova, u ulici Generala Živkovića u Novom Pazaru provalili u kuću H. S. i ukrali pištolj, dva ručna sata i 50 evra. Istog dana oko 18.45 sati provalili su u kuću u Dalmatinskoj ulici, nožem povredili ruku >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << vlasnice M. V. i ukrali 17.000 dinara, da bi potom oko 20.10 časova u Raški, u ulici Igora Nikića provalili u kuću B. R. i ukrali dva fotoaparata i zlatni nakit u vrednosti oko 80.000 dinara.

Policija je ukradene predmete pronašla kod osumnjičenih i vratiće ih vlasnicima.
Pogledaj vesti o: Raška

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.