Krali kapije sa grobnica, završili iza rešetaka

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 08.Jan.2021, 15:41

Krali kapije sa grobnica, završili iza rešetaka

M. N. (52) i N. J. (32) iz Žabara uhapšeni su zbog sumnje da su tokom decembra sa seoskih grobalja na području opštine Veliko Gradište ukrali više metalnih kapija sa grobnica, a zatim ih prevezli do otpada sekundarnih sirovina u okolini Svilajnca kako bi ih prodali.

Policija je deo ukradenih kapija pronašla i one će biti vraćene.

Osumnjičenima je sudija za prethodni postupak Osnovnog suda odredio pritvor do 30 dana, saopštila je Policijska uprava u Požarevcu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

KRALI NA GROBLJU PA PRODAVALI NA OTPADU Uhapšena dva muškarca zbog krađe metalnih kapija sa grobnica

Izvor: Blic, 08.Jan.2021

M. N. (52) i N. J. (32) iz Žabara uhapšeni su zbog sumnje da su tokom decembra sa seoskih groblja na području opštine Veliko Gradište ukrali više metalnih kapija sa grobnica, a zatim ih prevezli do otpada sekundarnih sirovina u okolini Svilajnca kako bi ih prodali.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.