Krali drvene ograde oko naftnih bušotina i njima gradili vikendice

Izvor: Blic, 14.Jan.2012, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krali drvene ograde oko naftnih bušotina i njima gradili vikendice

Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba osumnjičenih da su u više teških krađa oštetili Naftagas iz Novog Sada za 7,7 miliona dinara.

Osumnjičeni su Željko S. (41) i Dejan N. (42) iz Petke, Bojan N. (31), Dragan M. (21), Dragan C. (31) i Bratislava N. (50 ), svi iz Ostrova i Saša T. (39) iz Kostolca, saopštila je danas policija.

Kako je navedeno, oni se terete da su krajem prošle i početkom ove godine oduzeli oko 600 kovanih >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << drvenih talpi od jelovine, postavljenih oko bušotine Naftagasa Novi Sad u blizini sela Ostrovo.

Policija je veći deo pokradenih talpi našla kod osumnjičenih i oduzela, a tim krađama Naftagasu iz Novog Sada naneta je šteta od 7,7 miliona dinara.

Naftna kompanija ispituje prisustvo nafte i gasa na tom terenu, a drvene talpe koristila je da bi se po njima kretale građevinske mašine i teretna vozila tokom istraživanja.

Osumnjičeni su pokradene talpe odvozili teretnim vozilima, traktorima i auto prikolicama u svoje porodične kuće i vikendice da bi njima popločali dvorišta, patosali boks za pse ili ih koristili za gradnju vikendica.

Osumnjičene je policija uz krivičnu prijavu predala istražnom sudiji Osnovnog suda u Požarevcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Oštetili Naftagas za 7,7 miliona

Izvor: B92, 14.Jan.2012

Požarevac -- Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba osumnjičenih da su u više teških krađa oštetili "Naftagas" za 7,7 miliona dinara...Osumnjičeni su Željko S. (41) i Dejan N. (42) iz Petke, Bojan N. (31), Dragan M. (21), Dragan C. (31) i Bratislava N. (50 ), svi...

Nastavak na B92...

SEDMORKA OŠTETILA NAFTAGAS ZA 7,7 MILIONA DINARA

Izvor: Kurir, 14.Jan.2012

Osumnjičeni su Željko S. (41) i Dejan N. (42) iz Petke, Bojan N. (31), Dragan M. (21), Dragan C. (31) i Bratislava N. (50 ), svi iz Ostrova i Saša T. (39) iz Kostolca..POŽAREVAC - Požarevačka policija je podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba osumnjičenih da su u više teških krađa oštetili...

Nastavak na Kurir...

Krali drvene daske sa naftne bušotine

Izvor: Mondo, 14.Jan.2012

Požarevačka policija odredila je zadržavanje i podnela krivičnu prijavu protiv sedam osoba zbog sumnje da su izvršile više krivičnih dela teških krađa, kojima su oštetili Naftagas iz Novog Sada za 7,7 miliona dinara.

Nastavak na Mondo...

Osumnjičeni za potkradanje Naftagasa

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jan.2012, 03:00

Požarevačka policija uhapsila je sedmočlanu grupu osumnjičenu za više teških krađa, zbog kojih je "Naftagasu" iz Novog Sada naneta šteta u iznosu od 7,7 miliona dinara...Među uhapšenima su Željko S. (42) i Dejan N. (43) iz Petke, Saša T. (40) iz Kostolca i Bojan N. (32), Dragan M. (30), Dragan...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.