Izvor: Blic, 11.Maj.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pokušaj otimanja pazara od prodavačice

Kriminalistička policija odredila je meru zadržavanja do 48 sati Igoru V. (25) iz Šapca zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo u pokušaju, saopštila je danas Policijska uprava u Šapcu.

Krivična prijava tereti osumnjičenog da je u subotu 7. maja uveče u prodavnici u Ulici Ante Bogićevića u Šapcu pokušao da, uz pretnju oštrim predmetom, otme pazar od prodavačice.

Osumnjičeni Igor V. će u zakonskom roku i uz krivičnu prijavu biti priveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Šapcu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pokušaj ubistva u Novom Pazaru

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Maj.2011

NOVI PAZAR -..Policija Novog Pazara odredila je pritvor do 48 časova Mahmutu Jakupoviću (76) i Habibu Jakupoviću (47) iz Sjenice zbog sumnje da su izvršili krivična dela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih sredstava, saopštila...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Pljačkom ugrozili bezbednost železničkog saobraćaja

Izvor: SrbijaNet.rs, 11.Maj.2011

Zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa uhapšene su dve osobe iz Lapova i jedna iz Brzana kod Batočine, kojima je policija odredila pritvor do 48 sati, kao i Živki R. (70) iz Lapova zbog sumnje da je izvršila krivično delo prikivanje.

Nastavak na SrbijaNet.rs...

PROVALNIKU MESEC DANA ZATVORA

Izvor: Kurir, 12.Maj.2011, 13:30

SREMSKA MITROVICA - Goran M. (27) iz Šida uhapšen je u Sremskoj Mitrovici zbog sumnje da je izvršila četiri krađe, od kojih su tri teške...Goran M. se sumnjiči da je "podesnim predmetom provalio u prodavnicu 'Agro Šid' i tri privatne kuće, iz kojih je ukrao novac, zlatni nakit i tehničku robu,...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.