Kraj drame u Braće Jerkovića – policijski službenik se predao posle više od pet sati

Izvor: RTS, 18.Nov.2019, 12:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj drame u Braće Jerkovića – policijski službenik se predao posle više od pet sati

Naoružani policajac, koji se zatvorio u stanu u Ulici vojvode Vlahovića nakon svađe sa suprugom, predao se nakon više od pet sati drame.
17.30 – Pripadnici Pregovaračkog tima rešili su situaciju u beogradskom naselju Braće Jerkovića. Muškarac je, nakon višečasovnih pregovora, sam izašao iz stana i predao se policiji, saopštio je MUP.

17.25 – Prema poslednjim informacijama, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << pregovarački tim je u zgradi, u susednom stanu, odakle je ponovo razgovarao sa muškarcem. Stigao je i džip sa opremom za obijanje vrata.
16.25 – Pregovarački tim više nije ispred zgrade, a muškarac nije na terasi stana. Vrata terase su zatvorena, roletne spuštene, svetlo ugašeno. Ispred zgrade su i dalje policijska i vatrogasna vozila.
15.30 – Policija je od novinara, koji su već bili udaljeni oko 200 metara, ponovo zatražila da se zbog bezbednosti još dalje povuku. Muškarac je potom nastavio razgovore sa policijom.
14.30 – Muškarac već duže vreme sedi na terasi zaklonjen ogradom. U susednom stanu, u koji je prelazio, navodno se nalazi njegova tašta.

12.20 – Muškarac u beloj majici i trenerci, za kog se pretpostavlja da je policijski službenik koji se zaključao u stanu, preskočio je s jednog dela terase na drugi. Ljudima okupljenim ispred zgrade poručio je da se sklone. U tom trenutku nije se videlo oružje.

12.18 – MUP je saopštio da je muškarac koji se zaključao u stanu policijski službenik.
11.45 – Reporter RTS-a je javio da je muškarac naoružan. Kako nezvanično saznajemo, on nema taoce.
Pripadnici Pregovaračkog tima Ministarstva unutrašnjih poslova uspešno su rešili situaciju u beogradskom naselju Braće Jerkovića, gde se jedan policijski službenik, nakon svađe sa suprugom, zaključao u stanu, saopštio je MUP.

Četrdesetdvogodišnji muškarac je, nakon višečasovnih pregovora, sam izašao iz stana i predao se policiji.
Ranije danas, nakon svađe, supruga i sin su izašli iz stana, a pripadnici pregovaračkog tima su uspostavili kontakt sa četrdesetdvogodišnjim muškarcem, koji je duže vreme sedeo na teresi zaklonjen ogradom.
Pregovarači su najpre razgovarali sa muškarcem dok se nalazio na teresi, a potom i iz susednog stana, kada je sa njim razgovarala i supruga.
Ispred zgrade su se nalazila policijska i vatrogasna vozila, a stigao je i džip sa opremom za obijanje vrata.
U susednom stanu, u koji je prelazio preskočivši sa jednog dela terase na drugi, navodno se nalazila njegova tašta.
Kako je javio reporter RTS-a, pretpostavlja se da je zaključani muškarac bio naoružan.
Stan se nalazi u zgradi broj 53, u Ulici vojvode Vlahovića.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.