Izvor: B92, 24.Dec.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Uhapšen zbog petardi

Kragujevac -- Kragujevačka policija uhapsila je Gorana A. (27) osumnjičenog za nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je od Gorana A. iz Kragujevca oduzela 11.700 komada petardi i protiv njega podnela krivičnu prijavu. Kragujevačka policija podnela je krivičnu prijavu protiv Miloša M. (18) iz mesta Šarani kod Gornjeg Milanovca i Marjana S. (19) iz Kragujevca zbog sumnje da su tarabom odvalili i srušili semafor u ulici Zmaj Jovina i Milovana Gušića.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sumnja se da je Miloš M. pre dva dana u ranim jutarnjim satima, tarabom koju je odvalio sa obližnje ograde najpre udario u semafor i kada se on rasklatio rukama ga iščupao sa stuba.

Marjana S. je policija zajedno sa Milošem M. zatekla u blizini raskrsnice.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.