Izvor: B92, 10.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Oluja izbila prozore

Kragujevac -- Olujni vetar, koji je danas zahvatio Kragujevac, izbio je prozore Kliničkog centra i podigao deo krova na pojedinim odeljenjima.

"Prozori su izbijeni na psihijatrijskoj klinici, kožnom odeljenju, urgentnom centru, ali i na upravnoj zgradi Kliničkog centra", rekao je agenciji Tanjug direktor tog zdravstvenog centra prof. dr Radomir Pavlović.

On je dodao da je vetar odneo i lim sa zgrade porodilišta, kao i deo krova sa hirurgije i da su odmah preduzete mere radi otklanjanja posledica nevremena.

Olujni vetar potpuno je odneo krov od skoro sto metara na zgradi gde se nalaze instituti Medicinskog fakulteta u Kragujevcu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.