Izvor: Glas javnosti, 10.Apr.2009, 02:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Kragnom„ zadavio ženu jer je puk’o

GORNJI MILANOVAC - Tomislav Petrović (50) iz Gornjeg Milanovca, koji je prošle subote golim rukama zadavio suprugu LJiljanu (44), priznao je zločin uz objašnjenje da je u njemu „nešto puklo“.

Zločin se dogodio u selu Ručići, kod Gornjeg Milanovca, na terasi kuće Predraga Kalajdžije (46) s kojim je LJiljana Petrović živela u vanbračnoj zajednici, pošto je napustila Tomislava Petrovića, s kojim ima dvoje punoletne dece.

Kako je osumnjičeni Petrović izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << pred istražnim sudijom Okružnog suda u Čačku Branislavom Stanićem, supruga ga je napustila još 1. februara, posle čega je nekoliko dana živela kod komšija, a zatim se preselila da živi kod Kalajdžije, izbeglice iz Bosne i Hercegovine, koji živi u Ručićima odakle je i Petrović rodom.

Noć pre zločina, prema izjavi datoj istražnom sudiji, Petrović nije spavao zbog sumnji da LJiljana potajno živi s Kalajdžijom, a kada je tragičnog dana iz Gornjeg Milanovca došao u Ručiće i kada je video suprugu na terasi kuće Kalajdžije koji u tom trenutku nije bio tu, došao je do nje i prvo je molio da mu se vrati, a kada je ona to odbila i kada mu je rekla da se „gubi iz kuće“, kako je rekao u svojoj odbrani, u njemu je „nešto puklo“ posle čega je šakama uhvatio suprugu za vrat i počeo da je davi. Kada je LJiljana pala na pod, Tomislav je klekao pored nje i stezao je podlakticom ispod brade, takozvanom kragnom.

Pošto je usmrtio ženu, Petrović je stopirajući stigao do Gornjeg Milanovca gde je u Policijskoj stanici ispričao šta je uradio.

Nastavak na Glas javnosti...






Povezane vesti

"Kragnom" zadavio ženu

Izvor: Kurir, 10.Apr.2009

GORNJI MILANOVAC - Tomislav Petrović (50) iz Gornjeg Milanovca, koji je u u prošlu subotu golim rukama zadavio suprugu Ljiljanu (44), priznao je zločin uz objašnjenje da je u njemu "nešto puklo"!

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.