Krađa violine stare više od dvesta godina, uhapšeni osumnjičeni

Izvor: RTS, 19.Dec.2019, 11:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krađa violine stare više od dvesta godina, uhapšeni osumnjičeni

Policija u Novom Sadu uhapsila je dve osobe zbog sumnje da su iz otključanog automobila ukrali violinu čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra.
Uhapšeni su N. S. (1969) iz Temerina i P. J. (1972) iz Stare Pazove, zbog sumnje na tešku krađu, saopštio je MUP.

Sumnja se da su 1. novembra, u Bačkom Petrovom Selu, iz otključanog automobila ukrali violinu izrađenu početkom 19. veka, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << čija se vrednost procenjuje na pola miliona evra.
Prilikom intervencije policije u Novim Banovcima, jedan od osumnjičenih kod koga je bila violina pokušao je da pobegne i usput je odbacio muzički instrument.

Policija ga je ubrzo pronašla i uhapsila.
Obojici je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni u Osnovno javno tužilaštvo u Bečeju.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ukrali violinu izrađenu početkom 19. veka, vrednu oko 500.000 evra

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Dec.2019

Policija je u Novom Sadu uhapsila dve osobe zbog sumnje da su ukrali violinu izrađenu početkom 19. veka, čija se vrednost procenjuje na 500.000 evra, saopšteno je danas...Uhapšeni su N.S. (50) iz Temerina i P.J. (47) iz Stare Pazove zbog sumnje da su 1. novembra u Bačkom Petrovom Selu, ukrali violinu...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.