Kosovska narko-banda lišena slobode

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 02.Nov.2008, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska narko-banda lišena slobode

PRIŠTINA - Kosovska policija je uhapsila šest osoba albanske nacionalnosti zbog sumnji da su uključene u prodaju, posedovanje i nedozvoljenu distribuciju opasnih narkotika.

Uhapšeni su Ekrem Bunjaku (39), Ismete Emini (47), Bekim Bunjaku (28), Burim Šaljani (30) iz Prištine, Isuf Malići (33) iz Vitine i Ilber Kamberi (30) iz sela Galica u opštini Vučitrn, preneli su kosovski mediji.

Sumnja se da je ta grupa delovala u Prištini, Mitrovici, Gnjilanu i Vitini, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dok je distribuciju narkotičkih sredstava marihuana i heroin, vršila u blizini osnovnih i srednjih škola gde su im klijenti bili i maloletnici.

U pretresu više objekata u Prištini, Mitrovici, Vučitrnu i Vitini, policija je zaplenila tri kilograma sumnjive supstance za koju treba sačekati analizu, 100 grama supstance za koju se smatra da je heroin i nekoliko kesa za pakovanje droge i malu količina metaka.

Policija je navela da, imajući u vidu da je ova grupa funkcionisala kao jedna celina, ovaj zločin spada u okvir organizovanog kriminala. Osumnjičena grupa je praćena od avgusta ove godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.