Izvor: Blic, 15.Mar.2009, 17:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: Upao u stan i nožem povredio četiri osobe

Četiri osobe su povređene danas u stanu u severnom delu Kosovske Mitrovice, od kojih su dve zadržane u bolnici, a jedna je u životnoj opasnosti, rečeno je Tanjugu u Zdravstvenom centru u severnom delu grada.



Incident se dogodio oko 12.40 sati, kada je Jovan Nedeljković sa nožem upao u sporni stan i napao porodicu Andrić, koja se tamo nalazila. Tom prilikom su Živorad Andrić i njegova supruga Nada zadobili teške povrede, a njihov sin je lakše povređen. Živorad >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je smešten u odeljenje za intenzivnu negu mitrovačke bolnice i, po rečima lekara, životno je ugrožen. Njegova supruga Nada smeštena je na odeljenju ortopedije i nije životno ugrožena, a kako tvrdi dežurni ortoped Aleksandar Božović, zadobila je povrede u predelu glave i grudnog koša. Sin bračnog para Andrić, Miodrag, zadobio je lakše povrede od noža, ali je posle intervencije lekara pušten na kućno lečenje, a u tom sukobu povređen je i napadač Nedeljković. Napad se dogodio, kako se pretpostavlja, zbog neraščišćenih odnosa o vlasništvu spornog stana. Komandir Policijske stanice u severnoj Mitrovici Milija Milošević rekao je Tanjugu da je Nedeljković uhapšen. Kako se nezvanično saznaje, Nedeljković je kupio sporni stan od kosovskog Albanca, iz kog porodica Andrić nije htela da se iseli, jer nisu imali drugi smeštaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.