Kosovo: Pritvorena dvojica Srba

Izvor: S media, 21.Sep.2011, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Pritvorena dvojica Srba

Određen pritvor dvojici uhapšenih Srba sa severa Kosova. Oni su uhapšeni od strane Euleksa zbog izazivanja opšte opasnosti i nedozvoljenog držanja oružja.

Dvojici Srba iz Leška na severu Kosova, koje je Euleks uhapsio juče, danas je određen pritvor od mesec dana.

Okružni sud u Kosovskoj Mitrovici sa sedištem u Vučitrnu odredio je danas meru pritvora dvojici Srba iz Leška, osumnjičenih da su počinili krivično delo izazivanja opšte >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << opasnosti i nedozvoljeno posedovanje oružja.

Kfor otvorio prelaze, napadnut šleper iz Srbije

Švercovali "vijagru" sa Kosova

Bogdanović: Pretnje iz Prištine deo psihološkog rata

Jedan od njih biće u pritvoru u Gnjilanu, dok će drugi, koji je maloletan, biti pritvoren u Lipljanu, rekao je Tanjugu advokat Dejan Vasić.

Jedan od njih Marko Minić ima 19 godina, a drugi je maloletni M.L..

Oni se, kako je objasnio advokat Vasić, terete da su pre dve večeri ispalili nekoliko hitaca iz lovačke puške u pravcu kuće jednog od pukovnika kosovske policije u Lešku.

Ovu dvojicu Srba juče je uhapsila policija Euleksa u Lešku na teritoriji opštine Leposavić.

(Tanjug)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.