Kosmajac će biti saslušan u Centralnom zatvoru!

Izvor: NaDlanu.com, 20.Nov.2014, 09:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosmajac će biti saslušan u Centralnom zatvoru!

Dragoslava Kosmajca, kojeg je premijer Aleksandar Vučić označio kao najvećeg narko-dilera i koji je 9. novembra uhapšen u svojoj kući na Zvezdari, danas će saslušati zamenik prvog osnovnog tužioca.

Kosmajac se tereti zbog krivičnih dela poreske utaje, protipravnog zauzimanja zemljišta i falsifikovanja isprave. Sumnja se da je tom malverzacijom Gradu Beogradu pričinjena šteta od oko 40 miliona dinara.

 Kosmajac će biti saslušan u Centralnom zatvoru iz bezbednosnih >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << razloga.

- Biće saslušan zbog krivičnih dela za koje ga tereti Prvo osnovno tužilaštvo, kao i po zamolnici Višeg tužilaštva u Sremskoj Mitrovici, koje ga tereti za falsifikovanje isprava - kaže izvor iz Prvog osnovnog tužilaštva.

Protiv Kosmajca pokrenuto je pet postupaka, od kojih se četiri vode u Beogradu, a jedan u Sremskoj Mitrovici. Postupak pred Višim tužilaštvom u Beogradu vodi se zbog podstrekavanja na zloupotrebu položaja.

Izvor: Kurir

Nastavak na NaDlanu.com...






Povezane vesti

PRIVEDEN NA SASLUŠANJE: Kosmajac ćuti, neće da priča bez svog advokata!

Izvor: Kurir, 20.Nov.2014

Više tužilaštvo sprovodi istragu protiv Kosmajca, zbog krivičnih dela podstrekavanje na zloupotrebu službenog položaja, dok beogradsko Prvo osnovno javno tužilaštvo vodi istragu protiv Kosmajca zbog poreske utaje, protivpravnog zauzimanja zemljišta i falsifikovanja isprave i prevare...BEOGRAD...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.