Izvor: B92, 11.Maj.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koškanje navijača i policije

Beograd -- Zbog utakmice "Zvezda"-"Partizan" u Beogradu na snazi oštre mere bezbednosti, pre utakmice zabeleženi manji incidenti.

Grupa navijača fudbalskog kluba "Partizan" sukobila se sa policijom u strogom centru Beograda. Policajci su, nešto posle 15 sati, ubacili dvojicu navijača u policijsku "maricu" na Terazijama kod restorana "Kasina", a potom je grupa navijača Partizana krenula da se obračuna sa policijom.

Oni su koristili pirotehnička sredstva i stolice >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << iz obližnjih restorana, na šta je policija odgovorila suzavcem. Ista grupa "Partizanovih" navijača potom je krenula pešice ka stadionu "Crvene zvezde", gde se od 17 sati igra polufinalni meč Kupa Srbije i Crne Gore između "Crvene zvezde" i "Partizana". Jake policijske snage raspoređene su po celom gradu u nameri da spreče sukobe navijača i incidente. Najviše policajaca raspoređeno je na Autokomandi u blizini stadiona "Crvene zvezde".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.