Kosa je optužena da je podmetala misteriozne požare u Prijepolju, DANAS JOJ JE UKINUT PRITVOR, a OVO JE PRAVA ISTINA: Da li su dva dečaka ipak KRIVA ZA SVE?

Izvor: Večernje novosti, 11.Jun.2020, 19:13

Kosa je optužena da je podmetala misteriozne požare u Prijepolju, DANAS JOJ JE UKINUT PRITVOR, a OVO JE PRAVA ISTINA: Da li su dva dečaka ipak KRIVA ZA SVE?

Kosa Tomašević, koja je bila u pritvoru trideset dana zbog sumnje da je u prijepoljskom naselju Suvodo podmetala požare, danas je konačno puštena na slobodu Kosa Tomašević, koja je bila u pritvoru trideset dana zbog sumnje da je u prijepoljskom naselju Suvodo podmetala požare, danas je konačno puštena na slobodu. Ova žena je kući došla vidno uznemirena gde je sačekala porodica i prijatelji.Pre više od mesec dana Kosi je odrđen pritvor pod sumnjom da je podmetala >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << požare u naselju gde živi. Međutim, malo ljudi je znalo da su Kosa i njen suprug Zoran učestvuju u programu hraniteljskih porodica. Kod njih su bila dva dečaka, uzrasta od 13 i 14 godina koji su kod porodice Tomašević došli iz Lazarevca. Kada je Kosa uhapšena i pritvorena, dečaci su im oduzeti i vraćeni kod svoje babe. Samo dva dana pošto je Kosi određen pritvor, dečaci su u Lazarevcu izazvali dva požara. Kako smo saznali iz izvora bliskog dečacima, oni su dva dana kasnije od babe prebačeni kod oca, gde su napravili još nekoliko požara u selu Čibutkovica nadomak Lazarevca.Za dva dečaka je od trenutka kada su stigli iz Prijepolja bila nadležna socijalna služba iz Lazarevca, ali oni nisu mogli da nam daju puno informacija.- Mi ne smemo da govorimo o ovom slučaju jer su u pitanju maloletna deca - rekli su nam kratko iz Centra za socijalni rad u Lazarevcu.Ipak, tragom vesti, smo saznali da su dečaci odvedeni u Prihvatilište za decu i mlade na Zvezdari.

Nastavak na Večernje novosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.