Konkurs Fonda za mlade talente

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Okt.2015, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konkurs Fonda za mlade talente

Ministarstvo omladine i sporta - Fond za mlade talente Vlade Republike Srbije raspisao je Konkurs za stipendiranje 1200 studenata završnih godina osnovnih akademskih i master akademskih studija na fakultetima čiji je osnivač Republika Srbija. Konkurs je otvoren do 13. novembra.

Ovim Konkursom biće stipendirano do 800 najboljih studenata i studentkinja završnih godina osnovnih akademskih studija i do 400 studenata i studentkinja završnih godina master akademskih studija, navodi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << se u saopštenju.

Tekst Konkursa i obavezni obrazac za konkurisanje mogu se preuzeti na sajtu Fonda za mlade talente.

Fond za mlade talente je od 2008. godine do danas, na osnovu ovog kokursa, stipendirao više od 7200 studenata i studentkinja završnih godina osnovnih akademskih i amster akademskih studija na državnim univerzitetima u Srbiji.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.