Konačno uhapšen ubica Jelene Marjanović, priznao brutalan zločin?!

Izvor: BKTV News, 11.Jun.2017, 23:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno uhapšen ubica Jelene Marjanović, priznao brutalan zločin?!

Ubica pevačice Jelene Marjanović, čije je telo pre više od godinu dana pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči, je konačno uhapšen, prenose beogradski mediji.

Prema pisanju "Srpskog telegrafa", ubica Jelene Marjanović je uhapšen i priznao je ubistvo srpske pevačice.

U pitanju je četrdesetogodišnji kamiondžija iz Rumunije koji se sumnjiči da je usmrtio K.G. u Nemačkoj, a način na koji je izvšen ovaj zločin povezuje ga i sa žrtvama u Austriji >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << i Ruminiji, kao i sa svirepim ubistvom pevačice u Borči, piše "Srpski Telegraf".

Srpska policija je, kako su ranije objavili mediji, nedavno dobila zamolnicu od kolega iz Nemačke i Austrije sa zahtevom da im se dostavi celokupna dokumentacija u vezi sa pevačicinim ubistvom.

Između ova dva zločina i ubistva Marjanovićeve postoje određena poklapanja, a sve tri žrtve su likvidirane dok su trčale pored reke, sa više udaraca po glavi.

Da podsetimo, Jelena Marjanović nestala je 2. aprila 2016. godine, a njeno telo je dan kasnije pronađeno na nasipu u naselju Crvenka u Borči.

Pevačica je, kako su mediji pisali, ubijena sa više od 20 udaraca u glavu, a oružje kojim je zločin počinjen nikada nije pronađen.

Više od godinu dana se nagađa ko je odgovoran za brutalno ubistvo mlade pevačice.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MISTERIOZNA UBISTVA U SRBIJI Istraga smrti pevačice iz Borče pretvorila se u splet LAŽI

Izvor: Blic, 12.Jun.2017, 07:49

Ono što je počelo kao brutalan zločin u kome je stradala mlada žena i majka, pretvorilo se u splet laži, misterije i tragedije, i tome se ne nazire kraj...Pevačica Jelena Krsmanović (33) jutra 2. aprila 2016. nije odstupila od nedeljnog rituala - odlaska u šetnju i džogiranja na nasipu kraj...

Nastavak na Blic...

DOLIJAO U NEMACKOJ Uhapsen ubica Jelene Marjanovic

Izvor: medio.rs, 12.Jun.2017

Katalin Dorinel Čolpan (40) priznao ubistvo Karoline G. u Nemačkoj, ali ga tragovi i način izvršenja povezuju i sa žrtvom u Austriji, a gotovo sigurno i sa ubistvom pevačice u Borči...Nemačka policija pre nekoliko dana uhapsila je rumunskog kamiondžiju Katalina Dorinela Čolpana (40). On je...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.