Komšiju ubio lovačkom puškom, pa sačekao policiju: Ubistvo u Dušanovcu kod Negotina šokiralo meštane

Izvor: Večernje novosti, 07.Jun.2020, 00:59

Komšiju ubio lovačkom puškom, pa sačekao policiju: Ubistvo u Dušanovcu kod Negotina šokiralo meštane

Zločin se dogodio u večernjim satima, a motiv za sada nije poznat, kao što nije ni poznato da li je zločinu prethodila bilo kakva svađa NEGOTIN – D. R. (82) uhapšen je zbog sumnje da je u subotu uveče u selu Dušanovac kod Negotina pucnjima iz lovačke puške ubio svog komšiju J. N. (71). Zločin se dogodio u večernjim satima, a motiv za sada nije poznat, kao što nije ni poznato da li je zločinu prethodila bilo kakva svađa. Medicinska ekipa je stigavši u Dušanovac >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << mogla samo da konstatuje smrt. Na lice mesta odmah se uputila ekipa policije i Višeg javnog tužilaštva koja je obezbedila mesto zločina prikupljajući dokaze. Nakon što je komšiju ubio puškom ubica se sam predao policiji i priznao delo. Određeno mu je zadržavanje nakon čega će, sa krivičnom prijavom, biti odveden nadležnom tužiocu.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

NAJBOLJEG ČOVEKA U SELU UBIO NAJGORI: Jovanov ubica važio za nasilnika, jurio ga po dvorištu DOK MU NIJE PROSUO MOZAK!

Izvor: Kurir, 07.Jun.2020

Sačekuša - Dragutin Radučić (82) uhapšen je zbog sumnje da je lovačkom puškom ubio Jovana Nikolića (71), pre napada sačekao da komšija izađe u svoje dvorište, pa ga mučki usmrtio

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.