Komšiju tukao do smrti: Moler deda Kostu ubio metalnom šipkom zbog krečenja od 7.000 dinara! (FOTO)

Izvor: Večernje novosti, 28.Okt.2019, 01:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšiju tukao do smrti: Moler deda Kostu ubio metalnom šipkom zbog krečenja od 7.000 dinara! (FOTO)

Somborska policija uhapsila R. Lešića iz Čonoplje zbog sumnje da je počinio gnusno ubistvo ŽITELjI Čonoplje, nadomak Sombora, u šoku su i još ne mogu da veruju da je u petak, 25. oktobra, u večernjim časovima, ubijen njihov meštatin Kosta Polovina (75). Kako kažu, Kosta je sam živeo u kući u Ulici Nikole Tesle broj 3, u centru sela i niko nije video ko mu je došao u goste i kako se dogodio gnusni zločin. Ipak, somborska policija uhapsila je R. Lešića (43) iz >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << ovog mesta, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo. On se sumnjiči da je tog dana, sa više udaraca metalnom šipkom, usmrtio ovog penzionera. Kako nezvanično saznajemo, ubio ga je uz koristoljublja. Telo nastradalog je po nalogu tužioca poslato na obdukciju u Novi Sad. Prema izvorima iz policije, R. L. je upao u kuću nesrećnog čoveka koji je, inače, živeo sam. Lešića znaju u selu kao molera koji je krečio kuću Koste Polovine. Komšije kažu da ubijeni nikad nikom nije ostao dužan, ali su čuli i da je ubica pričao kako ga je gazda zakinuo za neke pare.PROČITAJTE JOŠ - ZVERSKI PRETUKAO STARCA: Uhapšen osumnjičeni za ubistvo u Čonoplji - Kosta je godinama radio u Australiji i tamo zaradio penziju, a onda se pre šest-sedam godina vratio i ovde kupio kuću u kojoj je živeo sam, jer dece nema. Znam da su ga mnogi poznanici često posećivali i družili se sa njim. Poznat je kao dobar i ugledan čovek - priča jedan komšija, ne želeći da mu se pominje ime u novinama. Sve u svemu, u Čonoplji se priča o nekom dugu od 7.000 dinara koji je ubijeni imao prema ubici. Navodno, nisu se dobro razumeli kada su ugovarali krečenje. - Čak i da je Kosta ostao dužan, on bi to sigurno isplatio tom radniku, i nije trebalo da se tako rešavaju dugovi - ogorčeno pričaju meštani. Kuća Koste Polovine VOLEO DA POPIJE Kosta je bio dobar čovek, ali je voleo da popije koju čašicu, i to su mnogi znali da iskoriste, znajući da ima dobru penziju i da sam živi u kući, priča komšinica u neposrednoj blizi njegove kuće.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

UŽAS! UBIO GAZDU ZBOG 7.000 DINARA: Metalnom šipkom mu razbio glavu pa pobegao!

Izvor: Kurir, 28.Okt.2019

Brutalno: Rade L. (43) uhapšen je zbog sumnje da je metalnom šipkom presudio Kosti Polovini (75), kod koga je prethodno krečio

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.