Komšiji silovali ćerku

Izvor: Glas javnosti, 19.Jul.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšiji silovali ćerku

OSIJEK - Zbog sumnje da su silovali trinaestogodišnju devojčice iz Baranje, osječkom istražnom sudiji privedeni su supružnici Dragoljub Molnar (63), državljanin Srbije i Emina Haskić (39), državljanka Bosne i Hercegovine, javili su hrvatski mediji.

Nesrećna devojčica silovanja i seksualna iživljavanja na sve moguće načine trpela je pune četiri godine, a imala je samo devet godina kada su stravični događaji počeli. Malenu je uglavnom napastvovao Dragoljub, dok ju je Emina >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << dirala po telu i napastvovala prstom. Roditelji devojčice su invalidi, a jedan od njih je i slep, a žive samo socijalne pomoći.

Roditelji nesrećne devojčice o tome kažu da ništa nisu znali.

- Da ga policija nije odvela, golim bih ga rukama zadavio - potreseno je ispričao otac nesrećne devojčice. Strašnu istinu su saznali tek kad im je na vrata pokucala policija.

Zlostavljanje je policiji prijavio jedan anonimni meštanin, koji više nije mogao da ćuti o tome što se događa u njegovu komšiluku. Dragoljuba je otac devojčice upoznao pre pet godina, kad je došao u posetu majci u njihovo selo.

- Primio sam ga u kuću kao brata. Kupovao nam je poklone, televizor, svašta, davao novac, obe moje kćeri vodio je kod sebe na more u Rijeku gde žive, nikad ništa nisam posumnjao - ispričao je otac.

Da priča bude još jezivija, kada je policija uhapsila monstruozni dvojac, njegova starija ćerka, inače udata 22-godišnjakinja, priznala je svom suprugu da je Dragoljub i nju napastvovao pre nekoliko godina! Tako je, pretpostavlja se, cela priča i počela.

Dragoljubova majka Slavka Superina (90) takođe tvrdi da nije znala šta radi njen sin.

- U početku je sin dolazio kod mene, a posle, kada se počeo družiti s njima, više me nije obilazio nego je uvek spavao kod njih. Po selu se pričalo da je majka devojčice prodala svoje dete mom sinu, a da ih on za uzvrat uzdržava jer nemaju od čega da žive. Uostalom, njena majka učila ju je nemoralnom ponašanju - ispričala je šokirana majka osumnjičenog pedofila.

Dragoljub se početkom ovog meseca doselio u baranjsko selo, pošto mu je oduzeta kuća u Rijeci, a od tada je stanovao kod majke. On i njegova vanbračna žena inače se vode kao stranci koji imaju stalno prijavljeni boravak u Hrvatskoj, a prebivalište im je prijavljeno u Rijeci.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.