Komšije ne veruju da se sam kastrirao

Izvor: Blic, 21.Feb.2009, 06:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšije ne veruju da se sam kastrirao

SUBOTICA - Posle priznanja Karolja P. (43) da ga nisu napala i kastrirala trojica muškaraca, već da je to učinio sam u svojoj štali na salašu, njega je juče pregledao i psihijatar u Subotici. Dr Lajoš Feher, načelnik Odeljenja urologije, rekao je da je njegov kolega utvrdio da „Karolj P. nije psihotičan da je objasnio da se kastrirao jer je osećao nepodnošljiv bol u testisima”.



- Ispričao je da se već lečio u Mađarskoj i da su mu tamo radili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << punktiranje testisa. Tražio sam da se premesti na Odeljenje psihijatrije, ali pošto je kolega utvrdio da to nije potrebno, na Urologiji ostaće do ponedeljka - kaže dr Lajoš Feher.

Opštinsko tužilaštvo je protiv Karolja P. juče podnelo krivičnu prijavu zbog sumnje da je lažno prijavio razbojništvo, a Agneš J., njegova nevenčana supruga, rekla je da nju nisu kontaktirali ni policija, ni tužilaštvo.

- Ne znam da se on sam kastrirao. Znam da su ga boleli testisi, ali ne znam ko mu je to uradio. O tome sam slušala u vestima i niko me iz policije i suda nije zvao - tvrdi Agneš.

Komšije Karolja P. kažu da je ne znaju šta se tačno dogodilo.

- Sve što znamo čuli smo na TV. On je dobar i miran čovek i ne možemo da verujemo da je to učinio sebi. Pitamo se šta je istina jer, ako ga nisu napali, zašto nije otišao kod lekara, već je sebe kastrirao - kažu komšije.

Robert Kovač iz Dolina Karolja poznaje ga dugo godina.

- On je dobar čovek, ne znam šta da mislim. Možda je poludeo, ali nikada nije pokazivao znake da nešto nije u redu - kaže Kovač.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.