Komplikovana istraga o nestanku Tijane

Izvor: RTS, 12.Avg.2014, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komplikovana istraga o nestanku Tijane

Ni posle devet dana ne zna se šta je s 15-godišnjom Tijanom Jurić, koja je pre osam dana nestala u okolini Bajmoka. Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović kaže da je istraga komplikovana, ali se nada bezbednom povratku devojčice.

Tijanina slika je objavljena u više zemalja, a za njom tragaju MUP i policije okolnih država.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da se radi i na dva nova pravca do kojih su istragom došli, ali to >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je, zbog prirode svega, veoma osetljiva stvar.

"Dugo sam o tome razgovarao sa ljudima iz KP koji su ogromne mere angažovali u Bajmoku, Subotici i čitavoj Srbiji, i sa kolegama iz Mađarske – na ozbiljan način radimo na tome. Međutim, da ne bismo otkrili nešto što bi moglo da ugrozi njen bezbedan povratak i pronalaženje, ja zaista vrlo retko u javnosti izlazim sa tim izjavama", naveo je Stefanović.

Tijana je poslednji put viđena 26. jula, 25 minuta posle ponoći, nedaleko od Sportskog centra "Rata" u Bajmoku.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.