Komercijalista iz Čačka proneverila milion dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Maj.2020, 15:51

Komercijalista iz Čačka proneverila milion dinara

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsili su N. M. (1984) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršila krivično delo pronevera u obavljanju privredne delatnosti.

Sumnja se da je N. M. kao komercijalista jedne prerađivačke firme u Čačku, u periodu od januara do novembra prošle godine, prilikom obavljanja poslova elektronskog plaćanja dobavljača, deo novca uplaćivala >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << na svoj privatni račun čime je sebi pribavila protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 1.168.338 dinara.

Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 časova i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena nadležnom tužilaštvu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Komercijalista prebacila na svoj račun više od 1,1 milion dinara namenjenih dobavljačima

Izvor: Danas, 25.Maj.2020

Policija je u saradnji sa Posebnim odeljenjem za suzbijanje korupcije Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu uhapsila 36-godišnju N.M. zbog sumnje da je kao komercijalista prerađivačke firme u Čačku, deo novca namenjenog dobavljačima uplaćivala na svoj račun čime je prisvojila više od 1,1 milion...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.