Komemoracija nastradalima u diskoteci Kontrast

Izvor: Glas javnosti, 02.Apr.2012, 15:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracija nastradalima u diskoteci Kontrast

NOVI SAD – Veoma emotivna komemoracija žrtvama tragično nastradalim u diskoteci “ Kontrast” održana je u Velikoj Sali Skupštine grada.

"Prvo aprilsko jutro 2012. godine pamtiću po vesti da je šestoro naše dece poginulo u strašnoj nesreći. Pozivi, strepnje, javljanje profesora, prijatelja, lekara, nade da nisu oni u pitanju, sve do poražavajuće spoznaje da jesu. Moja deca. Lica koja pamtim", skrhan je bio rektor Novosadskog univerziteta Milorad Vesković koji je izjavio >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << da je teško podneo vesti o tragičnoj smrti svojih studenata, tim pre što je neke od njih lično poznavao, objavio je novosadski informativni portal Radio 021.

Gradonačelnik Igor Pavličić najavio je da će institucije oštro reagovati i kazniti sve odgovorne za dan koji je ceo Novi Sad zavio u crno.

"Grad Novi Sad će odlučno insistirati da svi koji su doprineli ovoj velikoj nesreći za to snose najstrožu odgovornost. Kao gradonačelnik i kao roditelj, duboko sam potresen i osećam veliku prazninu zbog tragedije koja se dogodila. Marko, Zoran, Marina, Milena, Tamara, Renato. Novi Sad vas nikad neće zaboraviti", kazao je Pavličić.

Komemoraciji su prisustvovali članovi rodbine svih poginulih, kao i njihovi prijatelji kojih je bilo previše da stanu u skupštinsku salu, piše Radio 021.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.